In house trening u Vinkovcima

Trenutno pregledavate In house trening u Vinkovcima

Erasmus+ trening u Osnovnoj školi Josipa Kozarca Vinkovcima

Kao što smo već najavili naš trening se seli po cijelo Hrvatskoj. Posjetili smo Vinkovce gdje smo održali „In – house“ trening u Osnovnoj školi Josipa Kozarca.  Ideja „In – house“ treninga je da cijeli Erasmus+ tim bude na predavanju i da svi sudjeluju u izradi projekta. Njihove ideje su genijalne, jer spajaju povijest s modernom tehnologijom.

Ovim putem želimo zahvaliti ravnatelju Ivanu Županiću koji nam je dao priliku da održimo trening u njegovoj školi i što nam je pokazao jednu od najstarijih škola u Hrvatskoj koja danas broji preko 600 učenika. Želimo vam puno uspjeha u prijavi Erasmus+ projekta i da Agencija za mobilnost i programe EU vidi ono što smo mi vidjeli, a to je da želite pružiti što kvalitetnije obrazovanje djeci.

Iako su taj dan bili u štrajku pronašli su vremena za nas i da napravimo plan kako bi mogli omogućiti djeci (13+) da posjete neku zemlju u kojoj još nisu bili. Glavni fokus je bio na njima i zbog toga smo neizmjerno sretni. Hvala svima što ste ovu radionicu učinili jednostavnom i što smo punog srca otišli u Osijek.

„Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school“ Albert Einstein.

Odgovori