Educational Projects osnovan je 2013. godine i od tada je odradio mnogo Radionica na kojima se moglo puno toga naučiti, a što je najbitnije Radionice su uvijek bile ispunjene pozitivnom energijom koja je poticala na razmišljanje i kreativnost.

Priča Educational Projects-a započela je održavanjem Radionica EU+ za trenerice i (buduće) voditelje EU+ projekta, a nastavila se na drugim zanimljivim i poučnim radionicama i aktivnostima. Osim radionica na Educational Projects nudi i individualna savjetovanja, individualno vodstvo kroz programe radionica.

Sve radionice i individualna savjetovanja kreirane su sa svrhom ostvarivanja vaših želja, snova i onoga što oduvijek želite, ali niste znali kako do toga doći.

EU+ Projektni timovi​

Start – Up radionica namijenjena je učiteljima, inicijatorima projekata i kreativnih aktivnosti u školama, profesorima, voditeljima projekata u ostalim institucijama (knjižnice, udruge i sl) koji žele razvijati vlastite ERASMUS+ projekte na međunarodnoj razini, pridružiti se projektima drugih škola i organizacija, umrežiti se s inozemnim organizacijama te stvarati nove i bolje mogućnosti za svoju organizaciju, za djecu i za vlastito stručno usavršavanje!

In – House treninzi projektnih timova

In – House treninzi projektnih timova u odgojno-obrazovnim institucijama, s ciljem formiranja projektnih timova te razvoja međunarodnih projekata, kao što su projekti Erasmus+.

Od ideje do karijere

Od ideje do karijere je interaktivna radionica za sve one koji žele zaokret u svom privatnom i poslovnom životu.

Na radionici ćemo zajednički potražiti prikladne male poslove za svakog od vas i usmjeriti se na onaj koji se u najkraćem roku može pokrenuti i donijeti zaradu. Osmisliti sve bitne elemente i prednosti vašeg novog malog businessa.

Travel and coaching

Ova Radionica namijenjena je svima koji su se našli u nekoj situaciji i osjećaju se „zarobljenom“, jer ne uspijeva vlastitim snagama pronaći rješenje za izlaz iz te situacije. Za izlaz iz nekih situacija ne pomaže ni razgovor s prijateljima ili bliskim osobama, jer svatko od njih daje odgovore iz vlastitih iskustava, pa ih osoba koja je u problemu ne prepoznaje kao sebi potpuno prihvatljive. Zato je najbolje u takvim situacijama obratiti se stručnjaku, koji ima znanje i iskustvo da pomogne osobi u analizi problema, otkrivanja uzroka problema i pronalaska najboljeg najbolje rješenja. Najbolja metoda za analizu i pronalasku stvarnog uzroka problema pokazala se da se osoba mora maknuti iz svog prirodnog okruženja i zbog toga smo odlučili pružiti vam uslugu Travel and coaching.

Edukativna putovanja

Tematska, znanstvena, istraživačka, putopisna i kreativna putovanja dizajnirana za djecu i roditelje.

Odgoj putem znanosti i umjetnosti

Programi za djecu i roditelje, kroz koje se radi na uključivanju djece u svijet znanosti i umjetnosti kroz neformalnu edukaciju, kroz organizaciju znanstvenih edukativnih putovanja sa start – up radionicama i ostalim edukativnim programima te inovativnim neformalnim metodama iskustvenog učenja.