Zaštita podataka jako nam je važna. Obrada vaših osobnih podataka, kao što su ime, adresa, adresa e-pošte ili telefonski broj, uvijek će biti u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka.

Ovom izjavom o zaštiti podataka želimo vas obavijestiti o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljamo, koristimo i obrađujemo putem naše web stranice https://educationalproject.hr. Nadalje, želimo vas obavijestiti o Vašim pravima.

1. Osobni podaci koje prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Kontakt informacije i kontak obrasci

Ova web stranica sadrži informacije koje omogućuju brzi elektronički kontakt, kao i izravnu komunikaciju s nama, što uključuje i adresu e-pošte. Ako nas kontaktirate putem e-maila ili putem obrasca za kontakt, osobni podaci koje šaljete automatski se pohranjuju. Takvi se osobni podaci pohranjuju u svrhu obrade i kontaktiranja s vama.

Ove podatke čuvamo do prestanka suradnje s Vama. Ne postoji prijenos ovih osobnih podataka trećim stranama.

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na našoj web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentiranje, kao i IP adresu posjetitelja i meta podatke iz internet preglednika kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte (spam).

Anonimni niz stvoren od adrese e-pošte (tzv hash) može se dostaviti usluzi Gravatar zbog provjere da li korisnik koristi navedeni servis. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su na: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja Vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

HTML kolačići (cookies)

Naša web stranica koristi HTML kolačiće. Za više informacija o kolačićima, molimo pročitajte našu Izjavu o kolačićima.

Sadržaj ugrađen sa drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke itd.). Sadržaj ugrađen sa drugih web stranica ponaša se isto kao i da je posjetitelj posjetio tu web stranicu.

Ta web stranica može skupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, uključitvati dodatna praćenja (third-party tracking) i nadzorati vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključivo praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate korisnički račun i ako ste logirani u tu web stranicu.

Google Analytics

Koristimo Google Analytics za analizu statistike za poboljšanje naše web stranice. U tu svrhu koristimo podatke o ponašanju posjetitelja. Osnova za obradu tih podataka je pristanak dobiven putem obavijesti o kolačićima.

2. S kim dijelimo vaše podatke?

Ne dijelimo vaše podatke s trećim stranama. Komentari posjetitelja mogu biti  provjereni putem automatizirane usluge za otkrivanje neželjene pošte.

3. Koja prava imate glede zaštite Vaših podataka?

Imate sljedeća prava:

  • Pravo da znate zašto su vaši osobni podaci potrebni, što će se s njim dogoditi i koliko dugo će se oni čuvati.
  • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa vašim osobnim podacima koji su nam poznati.
  • Pravo na ispravljanje: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati vaše osobne podatke kad god to poželite.
  • Ako nam date svoj pristanak za obradu vaših podataka, imate pravo opozvati taj pristanak i izbrisati vaše osobne podatke. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.
  • Pravo na prigovor: možete prigovoriti na obradu podataka.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite znati koje osobne podatke imamo o vama, kontaktirajte nas preko kontakt podataka u nastavku. 

4. Kontakt podaci

Za pitanja i/ili komentare o našoj politici privatnosti i ovoj izjavi, obratite nam se preko sljedećih kontakt podataka:

Educational projects d.o.o.
Martinišće 42A, 49210 Zabok
Web stranica: https://educationalprojects.hr
E-mail adresa: info@educationalprojects.hr
Telefon: +385 99 3133 788