Trenutno pregledavate ERASMUS+ trening u Osijeku

Eramus+ trening u Osijeku održao se 22.10. u Muzeju Slavonije. Predivno okruženje s predivnim ljudima. Trening je trajao šest sati s pauzom za ručak. Prošli smo sve najvažnije: razliku između KA1 i KA2, pripremu za EU projekte, prijavne obrasce s napomenama što je dobro napisati da projekt bude odobren.

Uvod i predstavljanje na treningu nam je jako važno da možemo bolje upoznati VAS i da možemo vidjeti VAŠE ideje koje želite predstaviti kao ERASMUS+ projekt. Škole s područja Slavonije i Baranje imaju toliko dobrih ideja za Erasmus+ projekte koji jednostavno moraju zaživjeti. Djeca iz tog dijela su većinom iz siromašnijih obitelji i zbog toga želimo svim školama koje su bile na našem treningu da uspiju prijaviti projekt. Što god zapne znaju se da smo tu. Eramus+ nudi puno prilika gdje na kojima djeca mogu putovati po Europi i upoznavati različite kulture.

Volimo treninge gdje je puno profesora već imalo neko iskustvo u ERASMUS+ treningu, jer daju posebnu dinamiku u radu s drugim polaznicima. Želimo se zahvaliti svim školama koje su poslale svoje zaposlenike na trening da nauče nešto i da svoje znanje prenesu u svoje radno okruženje.

Hvala od srca svima koji su prisustvovali našem Erasmus+ treningu. ❤

Odgovori